24.9.13

Kakskerroshäkki!

Heii, ja oho! Teitä on jo 11 ! Ihan muahtavaa! Ja vaikka tuosta aiheesta voisin yksinäni hehkutella vaikka kuinka ja kauan, siirryn asiaan jo nyt, etten kyllästytä mahdollisia lueskelijoita, pelkällä lukijajutuilla..
Elikääs. Tilailtiin äitin kanssa viimeviikolla Sipsulle ja Nestorille uus häkki, joka vie vähemmän tilaa (kyyllä, mun pienessä huoneessa.....) ja on sinänsä aika isokin, kunhan saadaan Nestori uhraukseen ja pystytään laittamaan samaan häkkiin nuo mukulat. Eli tuommoinen kaksikerroksinen häkki, josta pääsee yläältä alas ja alaalta ylös, tavallaan siis kaksi häkkiä päällekkäin, toisessa on vain reikä, ja siihen tulisi 'raput', joita nyt tosin ei voi vielä laittaa. Itse olen tosi tyytyväinen, sillä pitäisi kai olla vähän (10 cm :DD) isompikin kuin edellinen, ja on kyllä kiva! Tuli siis tänään. Mukana tuli uusi vesipullo, pari piilopaikantapaista ja muovinen ruokakuppi.
 Sipsuttimen kerros (ala) kokoneisuudessaan ^
"KUKKUU!"


 Ja Nepun häkki (ylä) kokonaisuudessaan ^



"KUKKUU uudelleen ♥ "




Jaa mitenniin otan enemmän kuvia Sipsusta kun Nestorista? :D Mutta kiitos ja kumarrus tältä kerralta :)

4 kommenttia:

  1. http://pupujavain.blogspot.fi/2013/10/jee-haaste.html
    heipä hei sait haasteen :)

    VastaaPoista
  2. Teidät on haastettu! :) http://kanimaisia.blogspot.fi/2013/10/2x-haaste.html?m=1 Ei ole pakko tehdä tätä, kun sait toisenkin haasteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voin tehdä molemmat, samaan postaukseen vaikka :'D kiitos! :)

      Poista